Új Dokumentum Létrehozása

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Bemutatás > Dokumentumok >

Új Dokumentum Létrehozása

A partnerekhez társított dokumentumok létrehozásának megkezdéséhez el kell érnie a <INPUT-OUTPUT DOCUMENT> opciót.

 

Mobile_Inventory_NewDocument_Icon

 

Új dokumentum létrehozásához a hordozható terminál segítségével először ki kell választani a létrehozandó dokumentumhoz társított partnert. Ehhez ki kell választani a partnert és opcionálisan be kell írni a bizonylatszámot.

 

A partner kiválasztása után egy megerősítő üzenet jelenik meg, amely megerősíti, hogy létrejön-e a kiválasztott partnerhez tartozó dokumentum vagy sem. A dokumentum létrehozásához nyomja meg az <IGEN> gombot.

 

Mobile_Inventory_NewDocument     Mobile_Inventory_NewDocument_SelectPartner

 

A dokumentum elkészítése után lehetőség nyílik a vonalkódok beolvasására és a beolvasott vonalkódnak megfelelő számlált mennyiség megadására. Ha egy vonalkód a szerveralkalmazás elemlistájában szereplő tételhez tartozik, akkor a képernyőn megjelennek az elemhez kapcsolódó részletek (kód, név, mértékegység). Választható a hely vonalkódjának beolvasása is. Minden beolvasott elem az adott helyhez tartozóként lesz regisztrálva. A cikk típusától függően választhat a szkennelés vagy a köteg kézi bevitele között. Minden vizsgálati információ a szerveralkalmazásban és a készletellenőrzési előzményekben kerül mentésre.

 

Mobile_Inventory_NewDocument_Scan

 

A bizonylaton szereplő tétel mennyiségének érvényesítéséhez a mennyiséget kell megadni, majd meg kell nyomni a <MENNYISÉG ELŐÍRÁSA> gombot. Egy cikk többször is átvizsgálható, és a megadott mennyiség hozzáadódik a készletkiszolgáló alkalmazásban már meglévő mennyiséghez.