Deschidere operatie de verificare stoc

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Prezentare > Verificare stoc >

Deschidere operatie de verificare stoc

Pentru a porni operația de verificare a stocului trebuie să accesați opțiunea <VERIFICARE STOC>.

 

Mobile_Inventory_StockVerify_Icon

 

Pentru a începe o verificare de stoc folosind terminalul portabil trebuie prima dată să se deschidă o verificare de stoc. Pentru acest lucru este nevoie să se introducă numele verificării de stoc. După introducerea denumirii verificării de stoc pentru a începe procedura trebuie să se accesez butonul <VERIFICARE STOC>.

 

Mobile_Inventory_StockVerify

 

După deschiderea verificării de stoc se va putea începe scanarea codurilor de bare și introducerea cantității numărate corespunzătoare codului de bare scanat. Dacă un cod de bare aparține unui articol ce există în lista de articole din aplicația server, atunci pe ecran se vor afișa detalii legate de articol (cod, denumire, unitate de măsură). Se poate opta și pentru scanarea unui cod de bare de locație. Toate articolele scanate vor fi înregistrate ca aparținând locației respective. În funcție de tipul articolului se poate opta pentru scanarea sau introducerea manuală a lotului. Toate informațiile despre scanare se salvează în aplicația server și în istoricul de verificări de stoc.

 

Mobile_Inventory_StockVerify_Scan     Mobile_Inventory_Scan2

 

Pentru validarea cantității articolului pe verificarea de stoc va trebui introdusă cantitatea, iar apoi să fie apăsat butonul <VALIDARE CANTITATE>. Un articol poate fi scanat de mai multe ori, cantitatea introdusă fiind adăugată la cantitatea deja existentă în aplicația server de inventariere.