Validare inventare

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Prezentare > Inventariere >

Validare inventare

Pentru a porni operația de validare a inventarelor deschise trebuie să accesați opțiunea <VALIDARE INVENTAR>.

 

Mobile_Inventory_Inventory_Icon

 

Pentru a începe inventarierea folosind terminalul portabil trebuie prima dată deschis un inventar în aplicația server, iar în terminal ales unul din inventarele deschise.

 

Mobile_Inventory_Open_Inventories

 

După alegerea unui inventar deschis se va putea începe scanarea codurilor de bare și introducerea cantității numărate corespunzătoare codului de bare scanat. Dacă un cod de bare aparține unui articol ce există în inventarul deschis, atunci pe ecran se vor afișa detalii legate de articol (cod, denumire, unitate de măsură). Se poate opta și pentru scanarea unui cod de bare de locație. Toate articolele scanate vor fi înregistrate ca aparținând locației respective. În funcție de tipul articolului se poate opta pentru scanarea sau introducerea manuală a lotului. Toate informațiile despre scanare se salvează în aplicația server și în istoricul de inventariere.

 

Mobile_Inventory_Scan     Mobile_Inventory_Scan2

 

Pentru validarea inventarierii articolului va trebui introdusă cantitatea, iar apoi să fie apăsat butonul <VALIDARE CANTITATE>. Un articol poate fi scanat de mai multe ori, cantitatea introdusă fiind adăugată la cantitatea deja existentă în aplicația server de inventariere.