Articole

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Scale Print - BackOffice >

Articole

Pentru a adăuga, modifica sau șterge articole apăsați butonul corespunzător din fereastra principală a aplicației.

 

În noua fereastră deschisă folosiți butonale de adăugare, modificare sau ștergere pentru a efectua operația doriță. De asemenea există posibilitatea de a importa și exporta datele din fișiere Excel.

 

ProductsForm

 

În fereastra de adăugare/ștergere trebuie să stabiliți categoria, unitatea de măsură și cota TVA corespunzătoare articolului.

 

Fiecărui articol aveți posibilitatea de a adăuga o imagine care va fi afișate în interfața aplicației FrontOffice pentru cântărire.

 

Important: codul de articol trebuie să fie format din prefixul EAN (20-29) și codul PLU al articolului.

 

ProductEditForm

 

Prin opțiunea de personalizare se pot adăuga până la 10 coloane de tip text, 5 coloane de timp număr, 5 coloane de tip număr cu zecimale și 5 coloane de tip data.

 

 

CustomFields

 

În cazul în care doriți să folosiți cântarul ca și numărător, când adăugați un articol puteți stabili atributul numărabil pentru acest articol, iar atunci se poate introduce greutatea unității, a unei bucăți. La cântărire aplicația va face calculele împărțind greutatea totală la greutatea unității și aproximând numărul de articole rezultat. Numărul de articole poate fi apoi tipărit în codul de bare fie în coduri de bare de dimensiune variabilă sau în coduri de dimensiune fixă.