Configurare

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Scale Print - FrontOffice >

Configurare

În fereastra de configurare se permite alegerea modelului de cântar. Există posibilitatea ca anumite modele să nu fie suportate. În acest caz vă rugăm să ne contactați pentru a actualiza aplicația să accepte și noul model de cântar.

 

Puteți de asemenea stabili și portul de comunicație cu cântarul, precum și viteza de comunicare.

 

Pentru ca tipărirea etichetelor să se realizeze la o anumită imprimantă este importat să stabiliți imprimanta la care se vor tipări etichetele. De asemenea se poate stabili și imprimanta pe care se va tipări eticheta de împachetare dacă se folosește metoda de creare împachetări în momentul cântăririi.

 

Tipărirea automată permite tipărirea imediat a etichetei după ce greutatea a fost obținută de la cântar. Dacă se debifează atunci, pentru imprimare, trebuie apăsat butonul de imprimare.

 

Tot în fereastra de configurare se poate stabili numărul de butoane ce se vor afișa pe o pagină (numărul pe orizontală și numărul pe verticală în funcție de rezoluția stației pe care rulează aplicația FrontOffice). Se vor crea automat pagini în funcție de numărul de articole ce fac parte din categoria selectată..

 

ConfigurationFO