Készlet Ellenőrzési Művelet Nyitása

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Bemutatás > Készletellenőrzés >

Készlet Ellenőrzési Művelet Nyitása

A készletellenőrzési művelet elindításához el kell érnie a <KÉSZLET ELLENŐRZÉS> opciót.

 

Mobile_Inventory_StockVerify_Icon

 

A kézi terminál segítségével történő készletellenőrzés elindításához először meg kell nyitni a készletellenőrzést. Ehhez a készletcsekk nevének megadása szükséges. A készletellenőrzés nevének megadása után a <RAKTÁR ELLENŐRZÉS> gombot kell elérni az eljárás elindításához.

 

Mobile_Inventory_StockVerify

 

A készletellenőrzés megnyitása után lehetőség nyílik a vonalkódok beolvasásának megkezdésére és a beolvasott vonalkódnak megfelelő számlált mennyiség megadására. Ha egy vonalkód a szerveralkalmazás elemlistájában szereplő tételhez tartozik, akkor a képernyőn megjelennek az elemhez kapcsolódó részletek (kód, név, mértékegység). Választható a hely vonalkódjának beolvasása is. Minden beolvasott elem az adott helyhez tartozóként lesz regisztrálva. A cikk típusától függően választhat a szkennelés vagy a köteg kézi bevitele között. Minden vizsgálati információ a szerveralkalmazásban és a készletellenőrzési előzményekben kerül mentésre.

 

Mobile_Inventory_StockVerify_Scan  

 

A készletcsekken szereplő cikk mennyiségének érvényesítéséhez meg kell adni a mennyiséget, majd meg kell nyomni a <MENNYISÉG ELLENŐRZÉSE> gombot. Egy cikk többször is átvizsgálható, a megadott mennyiség hozzáadódik a készletkiszolgáló alkalmazásban már meglévő mennyiséghez.