Leltárak Érvényesítése

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Bemutatás > Leltár >

Leltárak Érvényesítése

A nyitott leltár ellenőrzési művelet elindításához el kell érnie a <LELTÁR ÉRVÉNYESÍTÉSE> opciót.

 

Mobile_Inventory_Inventory_Icon

 

A leltár indításához a hordozható terminál használatával először meg kell nyitni egy leltárt a szerveralkalmazásban, és a terminálban ki kell választani az egyik nyitott készletet.

 

Mobile_Inventory_Open_Inventories

 

A nyitott készlet kiválasztása után lehetőség nyílik a vonalkódok szkennelésére és a beolvasott vonalkódnak megfelelő számlált mennyiség bevitelére. Ha egy vonalkód a nyitott készletben lévő cikkhez tartozik, akkor a képernyőn megjelennek a cikkhez kapcsolódó részletek (kód, név, mértékegység). Választható a hely vonalkódjának beolvasása is. Minden beolvasott elem az adott helyhez tartozóként lesz regisztrálva. A cikk típusától függően választhat a szkennelés vagy a köteg kézi bevitele között. Az összes vizsgálati információ a kiszolgálóalkalmazásban és a leltárelőzményekben kerül mentésre.

 

Mobile_Inventory_Scan     Mobile_Inventory_Scan2

 

A cikk készletének érvényesítéséhez meg kell adni a mennyiséget, majd meg kell nyomni a <MENNYISÉG ELLENŐRZÉSE> gombot. Egy cikk többször is átvizsgálható, és a megadott mennyiség hozzáadódik a leltárszerver alkalmazásban már meglévő mennyiséghez.