Scale Print - FrontOffice

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Scale Print - FrontOffice

La pornirea aplicației FrontOffice de cântărire se afișează fereastra principală în care trebuie ales articolul ce va fi cântărit. Articolele sunt afișate pe categorii. Categoriile pot fi afișate ca și butoane și li se pot atribui imagini în aplicația BackOffice.

 

MainFormFO

 

Tot în fereastra principală sunt afișate și formatele de etichete ce pot fi folosite la tipărirea etichetelor de articole în urma cântăririi.

 

Există posibilitatea de a alege categoria de articole ce vor fi afișate pe ecran. Dacă numărul de articole nu pot fi afișate pe un singur ecran se vor genera automat mai multe pagini și butoane de înainte și înapoi pentru navigarea prin paginile generate.

 

MainFormProductsFO

 

Pentru a cântări și tipări eticheta corespunzătoare trebuie apăsat butonul corespunzător articolului. Se va deschide fereastra de cântărire care va afișa imaginea articolului și după obținerea greutății de la cântar se va afișa pe ecran și se va tipări eticheta.

 

ScaleForm

 

Se pot cântări mai multe articole de același fel consecutiv. Dacă se dorește alegerea unui alt tip de articol fereastra de cântărire va trebui închisă și ales alt articol din fereastra principală.

 

În funcție de tipul de articol ales se vor afișa și câmpurile de lot, data fabricației, etc.

 

După finalizarea imprimării se va afisa un mesaj pe ecran până ce greutatea articolului pus pe cântar diferă de greutatea articolului pentru care s-a emis deja etichetă.

 

ScaleFormPrinted